Vester Krogsgaard. Økologisk kød

Gå til indhold

Hoved menu

Kyllinger og Høns

Vester Krogsgård

I 2015 kunne vi for første gang sælge vore egne frilandskyllinger - og fra 2016 har de været økologiske.

Æg og kyllingekød spiser vi danskere i store mængder - og vores familie er ingen undtagelse.
Desværre behandles høns og kyllinger helt urimeligt.
Burhøns har et areal lidt større end et A4-ark til at leve deres liv på.
Skrabehøns får brændt næbbene af for ikke at hakke hinanden

Kyllingerne går i kæmpe haller uden nogensinde at se dagslys.
Mange må aflives fordi man via avl har lavet racer som tager så hurtigt på, at knoglerne ikka kan følge med.
35 dage går der fra de klækker til de slagtes.
De går 19 kyllinger/m²
Mange har væskende sår på benene. De stammer fra ætsninger fordi de går i deres egen afføring.

Sådanne produktionsformer, synes vi ikke er i orden.
Derfor har vi valgt at producere vores egne æg og eget kød.
- og det har vi ikke fortrudt!

Vi nyder at hente de daglige æg.
Vi nyder om foråret at få små kyllinger på gården
Vi nyder at se kyllinger og høns suse rundt mellem vore 800 juletræer. Det er nemlig der de holder til det meste af året - på den måde hjælper de os også med at luge og gøde træerne.
Vi nyder at sætte tænderne i et lækkert stykke ikke vandpumet kylling, som vi kan være bekendt.

Hvis du også vil nyde vores kyllinger er de til salg fra vores lille gårdbutik



 

Kristian Pilgaard. 24404581. kristianpil@hotmail.com. CVR.33326041. CHR.63388

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu